♥ Perjalanan Breastfeeding saya (Part 1) ♥

Assalamualaikum..

Bercerita tentang susu ibu dan breastfeeding..

Bila dapat tahu saya pregnant saya mula google perkara- perkara yang berkaitan dengan pregnancy, baby, apa yang elok apa yang tak elok waktu pregnant.

Dari situ lah saya mula menanam azam untuk breastfeed baby saya hingga usia 2 1/2 tahun. Inshaallah,  jika diizinkan Allah swt. Tengok kawan-kawan kat office semua gigih mengepam susu masing-masing untuk anak-anak tercinta. Itu menguatkan kan lagi azam untuk breast feed baby saya.





Mulai hari tu, saya banyak baca tentang breastfeedig. Maka jumpa lah tentang testimonial-testimonial orang yang makan Set Penyusuan Optimum Shaklee. Saya kurang percaya dengan benda-benda MLM ni so buat tak tau aje lah. 



Tapi perasaan nak bagi breastfeed baby dari saat dia lahir ke dunia saya tekad untuk beli set penyusuan optimum Shaklee. Cita-cita saya hanya satu..untuk memberi yang terbaik untuk baby. Inshaallah..


No comments