WERDA AGENT

WERDA AGENT
Wanita dimasyurkan tapi tidak ditonjolkan, ia tersembunyi biarpun hadirnya menggegarkan, umpama mutiara yang ditampakkan buat perhatian umum dengan permata yang tersembunyi, pasti yang tersembunyi itu melebihi yang tertampak, permata dicelahan kaca, permata dibalik timbunan pasir halus, ibarat sekuntum mawar berduri di taman larangan.

WERDA AGENT

WERDA AGENT
Wanita dimasyurkan tapi tidak ditonjolkan, ia tersembunyi biarpun hadirnya menggegarkan, umpama mutiara yang ditampakkan buat perhatian umum dengan permata yang tersembunyi, pasti yang tersembunyi itu melebihi yang tertampak, permata dicelahan kaca, permata dibalik timbunan pasir halus, ibarat sekuntum mawar berduri di taman larangan.

Recent Comments

.

♥ Perjalanan Breastfeeding saya (Part 1) ♥

Assalamualaikum..

Bercerita tentang susu ibu dan breastfeeding..

Bila dapat tahu saya pregnant saya mula google perkara- perkara yang berkaitan dengan pregnancy, baby, apa yang elok apa yang tak elok waktu pregnant.

Dari situ lah saya mula menanam azam untuk breastfeed baby saya hingga usia 2 1/2 tahun. Inshaallah,  jika diizinkan Allah swt. Tengok kawan-kawan kat office semua gigih mengepam susu masing-masing untuk anak-anak tercinta. Itu menguatkan kan lagi azam untuk breast feed baby saya.





Mulai hari tu, saya banyak baca tentang breastfeedig. Maka jumpa lah tentang testimonial-testimonial orang yang makan Set Penyusuan Optimum Shaklee. Saya kurang percaya dengan benda-benda MLM ni so buat tak tau aje lah. 



Tapi perasaan nak bagi breastfeed baby dari saat dia lahir ke dunia saya tekad untuk beli set penyusuan optimum Shaklee. Cita-cita saya hanya satu..untuk memberi yang terbaik untuk baby. Inshaallah..


0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More