♥ Mempersembahkan Vivix™ - Si Botol Merah Yang Seksi ♥

Revolusi Terbaru dari Shaklee

Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. 

Bakal dipatenkan tidak lama lagi.  Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.

Produk Terhebat dari Shaklee 

Walaupun ESP tetap gebu dan best, rasa berkrim, sentiasa disukai ramai dan menjadi hot selling item, ternyata saintis shaklee tetap berusaha untuk mencari solusi bagi memberikan khabar gembira kepada dunia, yang penuaan boleh dilambatkan, dan akhirnya tercipta satu produk yang diberikan nama VIVIX. Banyak bahan yang digunakan untuk kecantikan tetapi POLIFENOL merupakan suatu khasiat semulajadi untuk anti oksida, awet muda dan anti penuaan. 4 Mekanisma Tahap Selular

1. Kerosakan DNASetiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan - serangan ini merosakkan pengkalan data ginetik, menghasilkan satu "typo" kesilapan dari yang asal yang akan mengganggu fungi sel dan panjang umur.  

Ramuan vivix melindungi dan memperbaiki selular DNA.

2. Pengawalan Ginetik
Pengawalan ginetik menyumbang kepada dateriorasi ( kemerosotan ) umur pada tahap selular. Didalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan

Vivix mengaktifkan satu pengawalan ganetik utama yang menolong ,melambatkan penuaan tahap selular.

3. Penengeluaran Tenaga YAng Kian Menurun Oleh Sel-sel
Mitochondria ( Penjana tenaga ) didalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun.

Ramuan vivix menggalakkan Biogenesis ( Pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga didalam sel.

4. Penimbunan Protein AGE
Penimbunan Protein AGE ( advanced Glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap selualar yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur.

Ramuan Vivix adalah 10x lebih kuat dari resvetarol (kandungan unik dalam anggur "muscadine") untuk melambatkan pembentukan protein AGE.

Manfaat LainTertimonial Vivix 
Untuk free consultancy 
WhatsApp/sms Reen 0197631333


No comments