WERDA AGENT

WERDA AGENT
Wanita dimasyurkan tapi tidak ditonjolkan, ia tersembunyi biarpun hadirnya menggegarkan, umpama mutiara yang ditampakkan buat perhatian umum dengan permata yang tersembunyi, pasti yang tersembunyi itu melebihi yang tertampak, permata dicelahan kaca, permata dibalik timbunan pasir halus, ibarat sekuntum mawar berduri di taman larangan.

WERDA AGENT

WERDA AGENT
Wanita dimasyurkan tapi tidak ditonjolkan, ia tersembunyi biarpun hadirnya menggegarkan, umpama mutiara yang ditampakkan buat perhatian umum dengan permata yang tersembunyi, pasti yang tersembunyi itu melebihi yang tertampak, permata dicelahan kaca, permata dibalik timbunan pasir halus, ibarat sekuntum mawar berduri di taman larangan.

Recent Comments

.

♥ Waktu Detox Di Dalam Badan Kita ♥

Waktu detox didalam badan kita


Tahukah anda badan kita mula melakukan proses detoksifikasi seawal jam 9 malam.?
Detoksifikasi bermaksud proses pembuangan bahan – bahan toksik melalui organ – organ badan, terutamanya hati.

 9 mlm – 11 mlm

Masa proses detoksifikasi terbaik untuk menyingkirkan bahan – bahan yang tak penting dalam badan oleh sistem antibodi (bahagian limfa). Masa untuk berehat dari melakukan kerja – kerja berat kerana akan mengganggu proses detoksifikasi.

11 mlm – 1 pg

Proses detoksifikasi di bahagian hati.

1 pg – 3 pg

Proses detoksifikasi di bahagian hempedu.

3 pg – 5 pg

Proses detoksifikasi di bahagian paru – paru untuk bersihkan pernafasan. Kadang – kadang ada orang terbatuk masa proses ni.

5 pg – 7 pg

Proses detoksifikasi di bahagian usus besar. Seeloknya buang isi perut masa ni. Kalau tak rasa nak membuang, paksa gak.

7 pg - 9 pg

Penyerapan nutrien di kawasan usus. Perlu sarapan masa ni. Jangan tak sarapan langsung. 

**Kalau kurang sihat atau sakit, sarapan sebelum 6.30 pagi. Seperti waktu makan sahur.Kalau nak cergas dan cerdas, sarapan sebelum 7.30 pagi. Sarapan sangat penting.

Info : 12 tengah malam hingga 4 pagi, masa untuk tulang sum – sum menghasilkan darah.

Supplement Shaklee yang berkesan untuk detox adalah:
  •  DTX Complex
  • Herb Lax
  • Alfalfa
Untuk konsultasi percuma hubungi saya
WhatsApp/sms Reen 0197631333
PM FB Anaqiss Shoopewww.facebook.com/messages/anaqissshoppe
Jika anda memerlukan supplemen untuk membantu melancarkan proses detox badan, produk Shaklee yang terbukti berkesan adalah -Herb Lax : bertindak sebagai julap lembut -Fiber : dalam bentuk minuman jadi lebih mudah diserap tubuh untuk proses detox yang sempurna dan memberi rasa kenyang bagi yang ingin menguruskan badan. -DTX Complex : detox hati -Alfalfa : membantu pelawasan supaya proses pembuangan lebih mudah dan lancar. Alhamdulillah, ramai yang sudah mencuba dan merasa perubahan yakni badan rasa lebih lawas dan lebih ringan. Proses detox yang sempurna sangat penting bagi membolehkan badan menyerap zat makanan, vitamin dan mineral dan kita mendapat khasiat sepenuhnya dari pemakanan harian kita. P/S: Mysupervitamins turut menyediakan set percubaan dan fullpack pada harga rendah dan istimewa. Email saya untuk mengetahuinya atau PM di Jawapan Segera di bawah dengan title ' Slimming/Detox Trial Pack'. Apa azam baru anda? Jika, hendak kurangkan berat badan, dapatkanlah set ini untuk membantu anda. Ida Khairani www.MySuperVitamins.com Pertanyaan, konsulatasi atau order boleh email ke admin[@]mysupervitamins[.]com dan sms ke 013 488 2382 Untuk lebih mudah, pertanyaan boleh diajukan di borang 'jawapan segera' di bawah atau buat pesanan di order form ini Email This BlogThis! Share to Twitter Share to Facebook Reactions: Anda mungkin juga meminati: Slimming dan Detox 2 in 1 Macam mana nak kurus? Nak kurangkan berat badan Vitamin Shaklee untuk kuruskan badan LinkWithin Newer Post Older Post Home 0 comments: Post a Comment Links to this post Create a Link Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Social Profiles TwitterFacebookGoogle PlusLinkedInRSS FeedEmail Popular Category Archives/COD Popular Posts Vitamin Shaklee untuk ibu mengandung Sebenarnya vitamin Shaklee dah wujud lebih 50 tahun dahulu.. Vitamin Shaklee adalah bersandarkan kajian yang mendalam bukan jual tin kosong ... Kenapa ibu menyusu perlu vitamin? Kenapa ibu menyusu perlukan vitamin? Walaupun ramai ibu menyusu yang boleh menyusukan bayi dengan mudah dan dikurniakan susu melimpah luah... Nak Hamil : Kenali tanda subur dan cara kiraan waktu subur untuk wanita serta vitamin Shaklee untuk kesuburan Semua yang berkahwin, lama kelamaan mesti inignkan anak, tak kira wanita atau lelaki. Naluri itu adalah semulajadi. Namun, tak semua orang b... Set Vitamin Shaklee Set A @ Vitamin untuk Kesihatan Optimum : Sesuai untuk lelaki, wanita, warga emas, ahli sukan, ibu mengandung, ibu menyusu. Mereka y... Doa dan amalan untuk menambah susu ibu Amalan yang betul penting untuk mengekalkan pengeluaran dan menambah susu ibu. Untuk pengetahuan semua, ini adalah tip dan amalan untuk mena... Asma, batuk di kalangan kanak kanak, apa penawarnya? "Saya bagi Meal Shakes kat Iman sebab dia selalu demam, selsema dan batuk walaupun Iman masatu fully breastfeed. Almaklumla, anak n... Bagaimana nak walk in ke Shaklee cawangan KL di Wangsa Maju Selain dari membeli produk Shaklee secara online, anda boleh juga untuk terus walk in di branch berdekatan. Post ni ditulis khas untuk yang ... Apakah Breast Abscess dan rawatan susulannya A breast abscess is a painful collection of pus that forms in the breast. Most abscesses form just under the skin and are the result of a... Waktu dan aturan makan vitamin yang baik mengikut sifatnya Kepada pelanggan saya, jika anda telah mengamalkan Shaklee dan terasa kurang keberkesanannya, sila hubungi saya supaya saya dapat menyusun s... Apa itu cyst, punca dan rawatan Cyst adalah sejenis ketumbuhan. Ia bukan kanser kerana cyst tidak merebak secara merbahaya. Ketumbuhan ini membesar secara perlahan lahan ta... Doa Harian & Doa Dhuha "Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia." "Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikan itu adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh." Shaklee Halal Status Shaklee Halal Status Search Jawapan segera! Nama: Email: Pertanyaan berkenaan produk atau harga: Click here to create your own form. MySuperVitamins Fan Page Recommended Health Solution Herewith is the general Shaklee supplements guideline for you. However, this is merely a suggestion, and you may change it according to your healthy lifestyle. Do not hesitate to contact me for FREE consultation! Anti-Aging Vivix Anti-Oxidants CarotoMax, Vitamin-C, Vitamin-E & Vivix. Athma, Sinus (Resdung), Allergy, Hives (Gegata) & Eczema Alfalfa, B-Complex & Vitamin-C. BreastFeeding Set Vita-Lea, B-Complex, Vitamin-C, Alfalfa, Energizing Soy Protein (ESP), OsteMatrix, Omega Guard & Performance Drink. Children's Health Chewable Vita-Lea, Chewable Vit-C (100mg), OmegaGuard & Meal Shake. Confinement Set Vita-Lea, B-Complex, Vitamin-C, Zinc, Vitamin-E, Energizing Soy Protein (ESP) & Omega Guard. Diabetes Set Fiber, GLA Complex, B-Complex & Vitamin-C. Gout Set Fiber, Performance Drink, OmegaGuard & Alfalfa. Immune Booster NutriFeron Men's Health Vita-Lea, B-Complex, Vitamin-C, Vitamin-E, OsteMatrix, Omega Guard & Performance Drink (for active lifestyle). Pregnant Moms Vita-Lea, B-Complex, Vitamin-C, Energizing Soy Protein (ESP), OsteMatrix & Omega Guard. Skin Care Set B-Complex, Vitamin-C, Vitamin-E, Energizing Soy Protein (ESP), OsteMatrix & Vivix. Students Set (12 years old and above) Vita-Lea, B-Complex, Vitamin-C, Lecithin & Omega. Weight Management Fiber, Lecithin, Cinch Shake Mix & Cinch Energy Tea Mix. For Individual who can't consume pills or capsules Meal Shake, Energizing Soy Protein (ESP), Vivix & NutriFeron. * Do you want to feel better? Check out our 30 Days Mini Pack Set, and start feeling the difference of Shaklee now!!! Official Shaklee Website for more information Jom Susukan Anak Kita Jom Susukan Anak Kita Buku Panduan Penyusuan Bagi Ibu Bekerjaya - RM10 Teknik Penyusuan Teknik Lekapan/Latching Urutan Payudara untuk ransangkan susu Teknik Marmet Bergambar Video Teknik Marmet Power Pumping Petua Penyusuan Ya Allah, permudahkanlah segala urusan kehidupanku, banyakkanlah susuku untuk bayiku, dan permudahkanlah perjalananku untuk menyusukan anakku agar menuruti segala yang telah Engkau syariatkan. Ya Allah seberapa banyak susu yang aku perolehi hari ini , penuhilah dengan rahmatMu dan keberkatan di sisiMu. Semoga dengan keberkatanMu, susu yang sedikit menjadi banyak dan kenyang buat anakku *Sambil baca letakkan tangan pada B dan doa semoga Allah murahkan rezeki untuk menyempurnakan penyusuan hingga 2thn. - Amalkan Surah Al-Hujurat & Al-Kauthar - Zikir Ya Matin (70x) setiap mlm & subuh @ hembuskan pada air & minum - Surah Yasin ayat 72-73 Total Pageviews Sparkline 477,433 Subscribe To MySuperVitamins Posts Comments Follow by Email Followers [NetworkedBlogs] Follow this blog StatCounter - Free Web Tracker and Counter

Original from: http://www.mysupervitamins.com/2011/12/waktu-badan-melakukan-detox.html
Jika anda memerlukan supplemen untuk membantu melancarkan proses detox badan, produk Shaklee yang terbukti berkesan adalah -Herb Lax : bertindak sebagai julap lembut -Fiber : dalam bentuk minuman jadi lebih mudah diserap tubuh untuk proses detox yang sempurna dan memberi rasa kenyang bagi yang ingin menguruskan badan. -DTX Complex : detox hati -Alfalfa : membantu pelawasan supaya proses pembuangan lebih mudah dan lancar. Alhamdulillah, ramai yang sudah mencuba dan merasa perubahan yakni badan rasa lebih lawas dan lebih ringan. Proses detox yang sempurna sangat penting bagi membolehkan badan menyerap zat makanan, vitamin dan mineral dan kita mendapat khasiat sepenuhnya dari pemakanan harian kita. P/S: Mysupervitamins turut menyediakan set percubaan dan fullpack pada harga rendah dan istimewa. Email saya untuk mengetahuinya atau PM di Jawapan Segera di bawah dengan title ' Slimming/Detox Trial Pack'. Apa azam baru anda? Jika, hendak kurangkan berat badan, dapatkanlah set ini untuk membantu anda. Ida Khairani www.MySuperVitamins.com Pertanyaan, konsulatasi atau order boleh email ke admin[@]mysupervitamins[.]com dan sms ke 013 488 2382 Untuk lebih mudah, pertanyaan boleh diajukan di borang 'jawapan segera' di bawah atau buat pesanan di order form ini Email This BlogThis! Share to Twitter Share to Facebook Reactions: Anda mungkin juga meminati: Slimming dan Detox 2 in 1 Macam mana nak kurus? Nak kurangkan berat badan Vitamin Shaklee untuk kuruskan badan LinkWithin Newer Post Older Post Home 0 comments: Post a Comment Links to this post Create a Link Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Social Profiles TwitterFacebookGoogle PlusLinkedInRSS FeedEmail Popular Category Archives/COD Popular Posts Vitamin Shaklee untuk ibu mengandung Sebenarnya vitamin Shaklee dah wujud lebih 50 tahun dahulu.. Vitamin Shaklee adalah bersandarkan kajian yang mendalam bukan jual tin kosong ... Kenapa ibu menyusu perlu vitamin? Kenapa ibu menyusu perlukan vitamin? Walaupun ramai ibu menyusu yang boleh menyusukan bayi dengan mudah dan dikurniakan susu melimpah luah... Nak Hamil : Kenali tanda subur dan cara kiraan waktu subur untuk wanita serta vitamin Shaklee untuk kesuburan Semua yang berkahwin, lama kelamaan mesti inignkan anak, tak kira wanita atau lelaki. Naluri itu adalah semulajadi. Namun, tak semua orang b... Set Vitamin Shaklee Set A @ Vitamin untuk Kesihatan Optimum : Sesuai untuk lelaki, wanita, warga emas, ahli sukan, ibu mengandung, ibu menyusu. Mereka y... Doa dan amalan untuk menambah susu ibu Amalan yang betul penting untuk mengekalkan pengeluaran dan menambah susu ibu. Untuk pengetahuan semua, ini adalah tip dan amalan untuk mena... Asma, batuk di kalangan kanak kanak, apa penawarnya? "Saya bagi Meal Shakes kat Iman sebab dia selalu demam, selsema dan batuk walaupun Iman masatu fully breastfeed. Almaklumla, anak n... Bagaimana nak walk in ke Shaklee cawangan KL di Wangsa Maju Selain dari membeli produk Shaklee secara online, anda boleh juga untuk terus walk in di branch berdekatan. Post ni ditulis khas untuk yang ... Apakah Breast Abscess dan rawatan susulannya A breast abscess is a painful collection of pus that forms in the breast. Most abscesses form just under the skin and are the result of a... Waktu dan aturan makan vitamin yang baik mengikut sifatnya Kepada pelanggan saya, jika anda telah mengamalkan Shaklee dan terasa kurang keberkesanannya, sila hubungi saya supaya saya dapat menyusun s... Apa itu cyst, punca dan rawatan Cyst adalah sejenis ketumbuhan. Ia bukan kanser kerana cyst tidak merebak secara merbahaya. Ketumbuhan ini membesar secara perlahan lahan ta... Doa Harian & Doa Dhuha "Ya Allah! Sesungguhnya aku berlindung kepada-Mu daripada kesusahan dan kesedihan; aku berlindung kepada-Mu daripada kelemahan dan kemalasan; aku berlindung kepada-Mu daripada sifat pengecut dan bakhil; dan aku berlindung kepada-Mu daripada beban hutang dan kekerasan manusia." "Ya Allah, sesungguhnya waktu Dhuha itu waktu DhuhaMu, kecantikan itu adalah kecantikanMu, keindahan itu keindahanMu, kekuatan itu kekuatanMu, kekuasaan itu kekuasaanMu dan perlindungan itu perlindunganMu. Ya Allah, jika rezekiku masih di langit, turunkanlah, dan jika di dalam bumi, keluarkanlah, jika sukar, permudahkanlah, jika haram, sucikanlah dan jika jauh, dekatkanlah. Berkat waktu dhuha, kecantikan. keindahan, kekuatan, kekuasaanMu, limpahkan kepadaku segala yang Engkau telah limpahkan kepada hamba-hambaMu yang soleh." Shaklee Halal Status Shaklee Halal Status Search Jawapan segera! Nama: Email: Pertanyaan berkenaan produk atau harga: Click here to create your own form. MySuperVitamins Fan Page Recommended Health Solution Herewith is the general Shaklee supplements guideline for you. However, this is merely a suggestion, and you may change it according to your healthy lifestyle. Do not hesitate to contact me for FREE consultation! Anti-Aging Vivix Anti-Oxidants CarotoMax, Vitamin-C, Vitamin-E & Vivix. Athma, Sinus (Resdung), Allergy, Hives (Gegata) & Eczema Alfalfa, B-Complex & Vitamin-C. BreastFeeding Set Vita-Lea, B-Complex, Vitamin-C, Alfalfa, Energizing Soy Protein (ESP), OsteMatrix, Omega Guard & Performance Drink. Children's Health Chewable Vita-Lea, Chewable Vit-C (100mg), OmegaGuard & Meal Shake. Confinement Set Vita-Lea, B-Complex, Vitamin-C, Zinc, Vitamin-E, Energizing Soy Protein (ESP) & Omega Guard. Diabetes Set Fiber, GLA Complex, B-Complex & Vitamin-C. Gout Set Fiber, Performance Drink, OmegaGuard & Alfalfa. Immune Booster NutriFeron Men's Health Vita-Lea, B-Complex, Vitamin-C, Vitamin-E, OsteMatrix, Omega Guard & Performance Drink (for active lifestyle). Pregnant Moms Vita-Lea, B-Complex, Vitamin-C, Energizing Soy Protein (ESP), OsteMatrix & Omega Guard. Skin Care Set B-Complex, Vitamin-C, Vitamin-E, Energizing Soy Protein (ESP), OsteMatrix & Vivix. Students Set (12 years old and above) Vita-Lea, B-Complex, Vitamin-C, Lecithin & Omega. Weight Management Fiber, Lecithin, Cinch Shake Mix & Cinch Energy Tea Mix. For Individual who can't consume pills or capsules Meal Shake, Energizing Soy Protein (ESP), Vivix & NutriFeron. * Do you want to feel better? Check out our 30 Days Mini Pack Set, and start feeling the difference of Shaklee now!!! Official Shaklee Website for more information Jom Susukan Anak Kita Jom Susukan Anak Kita Buku Panduan Penyusuan Bagi Ibu Bekerjaya - RM10 Teknik Penyusuan Teknik Lekapan/Latching Urutan Payudara untuk ransangkan susu Teknik Marmet Bergambar Video Teknik Marmet Power Pumping Petua Penyusuan Ya Allah, permudahkanlah segala urusan kehidupanku, banyakkanlah susuku untuk bayiku, dan permudahkanlah perjalananku untuk menyusukan anakku agar menuruti segala yang telah Engkau syariatkan. Ya Allah seberapa banyak susu yang aku perolehi hari ini , penuhilah dengan rahmatMu dan keberkatan di sisiMu. Semoga dengan keberkatanMu, susu yang sedikit menjadi banyak dan kenyang buat anakku *Sambil baca letakkan tangan pada B dan doa semoga Allah murahkan rezeki untuk menyempurnakan penyusuan hingga 2thn. - Amalkan Surah Al-Hujurat & Al-Kauthar - Zikir Ya Matin (70x) setiap mlm & subuh @ hembuskan pada air & minum - Surah Yasin ayat 72-73 Total Pageviews Sparkline 477,433 Subscribe To MySuperVitamins Posts Comments Follow by Email Followers [NetworkedBlogs] Follow this blog StatCounter - Free Web Tracker and Counter

Original from: http://www.mysupervitamins.com/2011/12/waktu-badan-melakukan-detox.html

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More