WERDA AGENT

WERDA AGENT
Wanita dimasyurkan tapi tidak ditonjolkan, ia tersembunyi biarpun hadirnya menggegarkan, umpama mutiara yang ditampakkan buat perhatian umum dengan permata yang tersembunyi, pasti yang tersembunyi itu melebihi yang tertampak, permata dicelahan kaca, permata dibalik timbunan pasir halus, ibarat sekuntum mawar berduri di taman larangan.

WERDA AGENT

WERDA AGENT
Wanita dimasyurkan tapi tidak ditonjolkan, ia tersembunyi biarpun hadirnya menggegarkan, umpama mutiara yang ditampakkan buat perhatian umum dengan permata yang tersembunyi, pasti yang tersembunyi itu melebihi yang tertampak, permata dicelahan kaca, permata dibalik timbunan pasir halus, ibarat sekuntum mawar berduri di taman larangan.

Recent Comments

.

Basic H2 - Sebagai Penghalau Lalat

Saya sangat teruja atas discovery saya pada hari ni. Antara banyak-banyak kegunaan Basic H2, tak pernah terfikir ia boleh menghalau lalat atau serangga.

Hari ni ibu ke pasar belanja barang dapur. Seperti biasa ibu akan terus siang ikan- ikan tadi sebelum di simpan dalam fridge. Saya as helper je. Tau-tau je la kan kalau waktu siang ikan macam mana banyak nye lalat-lalat atau langau- langau tu berkeliaran.

Sangat stress tgk lalat- lalat yang banyak ni. Nak spray dengan Dettol, Dettol dah habis. Benda yang dekat dengan is Basic H2.  Terus dapat idea and saya terus cuba. Wowww..it works..lalat-lalat tadi semua lari.

So sekarang saya dah discover #4/1000 uses of Basic H2.. uses yg lain akan saya discover lagi, inshaallah. . Anda pon boleh cuba-cuba juga.. ;)

===================

Mommy Rafa
0197631333 (WhatsApp / sms)

PM : www.facebook.com/messages/anaqissshoppe

Jom like : www.facebook.com/anaqissshoppe

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More