Basic H2 - Sebagai Penghalau Lalat

Saya sangat teruja atas discovery saya pada hari ni. Antara banyak-banyak kegunaan Basic H2, tak pernah terfikir ia boleh menghalau lalat atau serangga.

Hari ni ibu ke pasar belanja barang dapur. Seperti biasa ibu akan terus siang ikan- ikan tadi sebelum di simpan dalam fridge. Saya as helper je. Tau-tau je la kan kalau waktu siang ikan macam mana banyak nye lalat-lalat atau langau- langau tu berkeliaran.

Sangat stress tgk lalat- lalat yang banyak ni. Nak spray dengan Dettol, Dettol dah habis. Benda yang dekat dengan is Basic H2.  Terus dapat idea and saya terus cuba. Wowww..it works..lalat-lalat tadi semua lari.

So sekarang saya dah discover #4/1000 uses of Basic H2.. uses yg lain akan saya discover lagi, inshaallah. . Anda pon boleh cuba-cuba juga.. ;)

===================

Mommy Rafa
0197631333 (WhatsApp / sms)

PM : www.facebook.com/messages/anaqissshoppe

Jom like : www.facebook.com/anaqissshoppe

No comments