The Mighty 3 Gems - Set Ramadhan Shaklee

Tahap Tenaga Tubuh pada waktu Berbuka. Pada waktu berbuka tahap tenaga kita berada diparas yang rendah kerana seharian tidak mendapat makanan dan minuman. Sekiranya tiba waktu berbuka kita terus makan makanan yang agak komplek dan berat maka tenaga yang sedikit itu akan terpaksa bekerja lagi untuk memproses makanan tersebut sedangkan tenaga dari makanan hanya akan terhasil 3-4 jam kemudian.Begitu juga apabila berbuka dengan air sejuk..tenaga yang rendah akan dikerah lagi kerana yang masuk sejuk dan yang keluar (air kencing) adalah panas.Akhirnya selepas makan tenaga menjadi amat rendah selama 3-4 jam sementara menunggu tenaga baru dari makanan dikeluarkan, iaitu lebih kurang selepas selesai solat Tarawih.

Oleh itu mulakan berbuka puasa dengan Set Ramadhan Shaklee untuk membekalkan tenaga segera yang boleh digunakan untuk bersolat Tarawih dan semua khasiat lengkap makanan untuk kesihatan keseluruhan dan penyembuhan penyakit.

Set Ramadhan shaklee terdiri dari:

1. ESP Shaklee
- yang merupakan bahan diperlukan untuk menjaga kecantikkan dan integriti sel-sel dalam tubuh sesaorang. Sel adalah ibarat batubata pada sebuah dinding. Kekuatan sesebuah dinding itu terletak pada kualiti setiap unit batu bata tersebut. Begitu dengan tubuh kita, mestilah bermula dengan sel-sel, unit terkecil dalam tubuh kita – berkhasiat memberi rasa kenyang, mengelakkan sakit perut disebabkan gastrik, keracunan makanan dan angin yang kerap terjadi sepanjang berpuasa.

2. Meal Shake Shaklee
- merupakan makanan lengkap yang dapat menampung segala keperluan sel-sel tubuh bermula dari sel-sel hujung rambut sehingga hujung kaki.

3. Performance Drink Shaklee
- Penghilang Dahaga untuk Si Juara Shaklee. Performance® terbukti secara klinikal untuk menyokong tahap hidrasi berbanding air. Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari dengan campuran unik karbohidrat kami dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum. 


Reen 
0197631333 (WhatsApp/sms)

No comments