WERDA AGENT

WERDA AGENT
Wanita dimasyurkan tapi tidak ditonjolkan, ia tersembunyi biarpun hadirnya menggegarkan, umpama mutiara yang ditampakkan buat perhatian umum dengan permata yang tersembunyi, pasti yang tersembunyi itu melebihi yang tertampak, permata dicelahan kaca, permata dibalik timbunan pasir halus, ibarat sekuntum mawar berduri di taman larangan.

WERDA AGENT

WERDA AGENT
Wanita dimasyurkan tapi tidak ditonjolkan, ia tersembunyi biarpun hadirnya menggegarkan, umpama mutiara yang ditampakkan buat perhatian umum dengan permata yang tersembunyi, pasti yang tersembunyi itu melebihi yang tertampak, permata dicelahan kaca, permata dibalik timbunan pasir halus, ibarat sekuntum mawar berduri di taman larangan.

Recent Comments

.

Cara Mudah Tambah Berat Badan Bayi

Cara Mudah Tambah Berat Badan Bayi

Assalamualaikum mommies :)

Hari ni saya nak cerita tentang macam mana cara tambah berat badan bayi. Mommies mesti risau bila waktu nak bawak baby pergi check up kan? Rata-rata mesti mesti tentang berat badan baby. Naik ke tidak..naik ke tidak.. 

Di tambah pula dengan orang di sekeliling tidak support penyusuan ibu. Susu ibu kurang khasiat lah. Susu ibu tak mencukupi lah. Ini semua membuatkan mommies semua stress kan. Lebih lagi ini kali pertama menyusu kan anak.

Bila difikirkan mommies dah banyak makan. Makan berpinggan-pinggan mengalahkan suami. Macam saya lah tu. Hehe. Baby pon kerap menyusu. Badan mommies pulak maintain selim aja kan. Haa ni memamg sangat macam saya..hehehe..

Runsing sangat-sangat kan. Bulan depan nak pergi check up lagi ni. Apa nak buat ye? 


Cadangan Pemakanan Untuk Tambah Berat Badan Bayi

Sangat beruntung bagi mommies yang berpeluang untuk menyusukan baby mereka. Susu ibu bagaikan titisan-titisan emas buat bayi. Tiada tandingan nya susu ibu jika dibandingkan dengan susu-susu lain. Susu ibu tinggi khasiat dan antibodi. Oleh demikian mommies juga perlu pastikan mommies mendapat bekalan nutrisi yang secukupnya supaya dapat menghasilkan susu yang lebih banyak dan berkhasiat.

Cadangan nya adalah mommies ambil Set Penyusuan Shaklee untuk hasil yang terbaik. Walau bagaimanapon, mommies juga boleh mengambil set ekonomi untuk membekalkan susu ibu yang lebih berkhasiat sekaligus menambah berat badan bayi.

Untuk sebarang pertanyaan..boleh hubungi saya melalui whatsapp untuk respon yang cepat.  


LOVE,
Azreen
0197631333



 

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More