Set Penyusuan Shaklee

Set Penyusuan Shaklee


Assalamualaikum mommies :)

Set penyusuan Shaklee adalah hot selling item sejak saya menceburkan diri dalam perniagaan Shaklee dalam tahun 2013. Saya suka sangat share kebaikan Set Penyusuan Shaklee sebab ia berdasarkan pengalaman saya sendiri. Malah, saya masih mengamalkan nya walaupon Anaqi sudah berusia 2 tahun 2 bulan. Saya merasakan perubahan yang begitu baik pada diri saya.


Perbezaan Set Penyusuan Shaklee berbeza dengan 'milkbooster' dipasaran?

Set Penyusuan Shaklee bukan sahaja bertindak sebagai milkbooster sahaja. Malah, set ini mempunyai banyak kebaikan lain buat mommies dan bayi. Set ini membuat mommies semua mendapat kulit yang lebih cantik, badan langsing, lebih bertenaga, leih sihat dan yang paling penting susu meriah.

Ramai mommies yang berpuas hati dengan mengambil set penyusuan Shaklee. Mereka berasa sangat teruja dengan hasil stok EBM yang dapat dikumpul dan yang jelas kesihatan bertambah baik. Mungkin ada juga yang mengambil set penyusuan shaklee tetapi tiada hasil yang memberangsangkan.

Perkara ini berlaku kerana mommies tidak faham tentang konsep 'Demand and Supply'. Breast mesti selalu dirangsang supaya ia boleh menghasilkan susu dengan lebih banyak. Mommies makan lah milkbooster sebotol sehari sekalipon, kalau breast tak dirangsang, penghasilan susu akan berkurang. Mommies perlu pump susu sekerap yang mungkin. Sebaik-baiknya setiap 2 hingga 3 jam sekali. Pengeluaran susu bergantung kepada berapa kerap mommies pump. Jadi, mommies wajib menjayakan konsep 'Demand and Supply' ini.


Selain itu, oleh sebab terlalu fokus melihat kuantiti susu, ada segelintir mommies yang terleka untuk memfokuskan terhadap perkara-perkara yang mereka alami, sebagai contoh:
  • Masa menyusu lebih singkat berbanding sebelumnya (susu lebih pekat dan bertambah, anak cepat kenyang).
  • Susu ibu kini kelihatan lebih pekat dari sebelumnya.
  • Para ibu kini lebih bertenaga dan cergas serta tidak lagi lesu.
  • Para ibu juga kini lebih nyenyak untuk tidur pada malam hari.

Testimoni Set Penyusuan Shaklee
Set penyusuan Shaklee

Set Penyusuan Shaklee terdiri daripada Set Premium sehingga lah Set Budget. Mommies boleh hubungi saya dengan Whatsapp atau SMS 0197631333 untuk respon yang cepat. Jangan segan-segan yang friendly orang nya.. :) 


Love,
Azreen Ahmed 
01967631333

No comments