WERDA AGENT

WERDA AGENT
Wanita dimasyurkan tapi tidak ditonjolkan, ia tersembunyi biarpun hadirnya menggegarkan, umpama mutiara yang ditampakkan buat perhatian umum dengan permata yang tersembunyi, pasti yang tersembunyi itu melebihi yang tertampak, permata dicelahan kaca, permata dibalik timbunan pasir halus, ibarat sekuntum mawar berduri di taman larangan.

WERDA AGENT

WERDA AGENT
Wanita dimasyurkan tapi tidak ditonjolkan, ia tersembunyi biarpun hadirnya menggegarkan, umpama mutiara yang ditampakkan buat perhatian umum dengan permata yang tersembunyi, pasti yang tersembunyi itu melebihi yang tertampak, permata dicelahan kaca, permata dibalik timbunan pasir halus, ibarat sekuntum mawar berduri di taman larangan.

Recent Comments

.

Perjalanan Breastfeeding Saya - Part 3

Assalamualaikum Mommies :)

Lama saya tak menaip.. hehehe.. Agak sibuk dengan pelbagai perkara. Hari ni saya nak share something dengan mommies.


Gambar diambil pada 20 November 2013


Gambar ni saya ambil ketika saya masih bekerja lagi. Ketika ni Rafa Anaqi berumur 5 bulan. Masa ni saya tengah pump susu. Ada sorang colleague tegur, dia cakap EBM saya nampak lebih pekat dari colleague yang sorang lagi. Dia tanya sama ada EBM jadi lebih pekat sebab saya consume ESP Shaklee. Jawab saya sudah semestinya. :)

Hari ni 2 tahun dah berlalu. Bezanya sekarang saya masih bekerja tapi dari rumah. Kerja apa? CEO lah.. hehehe.. Sebab saya adalah boss kepada diri saya sendiri. Saya yang tentukan waktu bekerja saya. Saya yang tentukan berapa gaji yang saya nak pada setiap bulan.

Dalam perbezaan dari segi kerjaya..ada 1 persamaan lagi walaupon dah 2 tahun berlalu. Anaqi masih lagi breastfeeding. Sekarang dah umur 2 tahun 5 bulan dah. Saya tengah cuba weaning off tapi belum berjaya sepenuhnya. Bukan apa mommy Anaqi ni lembut hati. Cepat kesian. hehehe.. 

Okay bye for now. Jumpa lagi nanti. Kalau ada sesiapa yang nak amalkan apa yang saya amalkan boleh hubungi saya ye. Whatsapp je. Tak kena bayar pon kalau nak sembang-sembang.



Azreen
CEO Mak
0197631333


2 tahun dulu.. masa saya masih bekerja.. sekarang masih kerja juga tp bezanya kerja sendiri dari rumah jek..
Yang masih sama adalah Anaqi masih breastfeeding.. now dah 2 tahun 5 bulan.. Alhamdulillah.. proses wean off tak berjaya sepenuhnya lagi..




















































0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More