Perbezaan Vivix Dan Produk Polifenol Lain



Apa yang menjadikan Vivix berbeza dari semua produk-produk ini polifenol lain?


1. Terdapat lebih 3000 kajian sains di kedua-dua bahan-bahan utama dalam Vivix (1800 pada Resveratrol & 1200 pada asid ellagic) berbanding segelintir untuk produk-produk lain di pasaran.

2. Resveratrol adalah satu-satunya polifenol yang telah ditunjukkan untuk melambatkan proses penuaan dan menyebabkan, jangka hayat yang lebih panjang lebih sihat. Ini telah ditunjukkan dalam setiap organisma diuji,daripada yis untuk cacing untuk lalat buah untuk tikus.

Manfaat anti-penuaan Resveratrol mempunyai apa-apa kaitan dengan potensi anti-oksidan kerana ia mengikat kepada protein yang bertukar pada gen anti-penuaan badan. Itulah mengapa anda tidak perlu membayar apa-apa perhatian kepada gembar-gembur mengenai potensi anti-oksidan daripada produk polifenol lain di pasaran.
Tiada pautan terbukti antara anti-oksida dan panjang umur! Sudah tentu, anti-oksidan lakukan memainkan banyak peranan yang berguna dalam badan, tetapi Vivix mempunyai skor yang lebih tinggi ORAC (ukuran standard potensi anti-oksida) daripada kebanyakan produk-produk lain juga. Jadi setakat mana potensi anti-oksida adalah penting, Vivix kad terup produk lain.

3. polifenol dalam menunggu paten polifenol gabungan Shaklee ini semuanya telah ditunjukkan untuk mengaktifkan yang sama anti-penuaan gen seperti Resveratrol. Yang tidak benar daripada polifenol yang terdapat dalam kebanyakan produk lain di pasaran.

4. polifenol dalam polifenol gabungan Shaklee adalah sepuluh kali lebih berkesan daripada Resveratrol sahaja menghalang pembentukan (AGE) zarah akhir glycation maju, satu mekanisme utama penuaan selular.


Reen 0197631333
ceomak.com

No comments